Meny

Fysikdagarna 2010

Fysikdagarna 2010

Välkommen till Fysikdagarna på Karlstads universitet!
 

Fysikdagarna samlar lärare, forskare, studenter och fysiker från hela Sverige. Här får du ta del av intressanta föredrag, aktiviteter och diskussioner om aktuella ämnen där framtiden inom fysikutbildning och forskning belyses. I år hålls Fysikdagarna 7-9 oktober på Karlstads universitet. På följande sidor kan du ta del av programmet och anmäla dig.

Fysikdagarna är en nationell konferens med lång tradition. Syftet är att inspirera deltagarna med intressanta föredrag och diskutera utbildning, forskning och framtiden inom fysikområdet. Vad händer i fysikforskningens framkant? Var finns fysiken och fysikerna i samhället? Hur ser villkoren ut för våra forskare? Hur inspirerar man barn och ungdomar till att välja fysik? Hur ser de nya kursplanerna ut för skolan och vad innebär det för dig som är lärare?

Vi hoppas att Fysikdagarna kommer att ge dig många givande föreläsningar och intressanta diskussioner.

Fysikersamfundets sektionsmöten inleder Fysikdagarna torsdagen den 7 oktober. Huvudprogrammet för allmänheten inleds och invigs officiellt fredagen den 8 oktober. Fullständigt program hittar du i vänstermenyn.

Lite praktisk information om vårt universitet, konferensen, boende och resa finner du under "praktisk information".